Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.76 secunde)
Irinel Columbeanu a schimbat numele firmele sale de columbeanit din Targu Carbunesti, Gorj. ... Fostii angajati ai lui Columbeanu au spus ca omul de afaceri a ales sa schimbe numele firmei pentru a atrage fonduri europene. „Asa am auzit, ca si-a schimbat numele firmei in Turbocim.
Anamaria Prodan si-a schimbat look-ul si a dat iama la piscina! Uite cum si-a expus silicoanele la plaja Anamaria Prodan si-a schimbat lokul in urma cu putin timp.
Democratii si-au dublat numarul de primari Campioni in sezonul racolarilor par sa fie, de departe, democratii doljeni.
O parte dintre alesii locali s-au saturat de politica si au ales independenta in locul apartenentei la vreun partid politic, un consilier local din Licurici dorind chiar sa renunte la functie.
Nu e greu sa identificam cele doua viori de pe scena guvernarii romanesti. Sunt primadonele, cele care au castigat alegerile, care, desi cantau pe acelasi ton, au ajuns sa interpreteze partituri diferite.
El a precizat ca initial era de parere ca adoptarea unei legi a lustratiei este tardiva, dar ca evenimentele recente i-au demonstrat ca acest act normativ trebuie sa-si gaseasca locul in sistemul legislativ romanesc.
De aceea, de cateva zile, prin targ umbla zvonul cum ca subprefectul Adrian Nicolaescu ar putea fi schimbat, in timp ce acesta habar nu are despre ce poate fi vorba.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a criticat vineri componenta Parlamentului si si-a exprimat speranta ca actualul legislativ sa fie schimbat cat mai repede, cu unul mai bun. ... "V-am dat un singur exemplu, dar care dovedeste ca acest Parlament trebuie schimbat cat mai repede.
La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal. ... De asemenea, in ultimile saptamani, explica sociologul, pesedistii au inceput sa "se aseze", ca la fotbal, in opozitie. ... In primul rand, social-democratii si-au schimbat presedintele.
Guvernul Boc ar trebui sa plece acasa si sa lase pe altii sa implementeze noile masuri anuntate dupa ce Curtea Constitutionala a respins taierea pensiilor.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda a declarat ca Guvernul Boc trebuie schimbat de urgenta, intrucat partidul a ajuns sa se prabuseasca in sondaje. ... Semnalul pe care il transmite IPP, de a carui corectitudine nu ma indoiesc, nu trebuie sa fie unul de alarma pentru Guvern, ci este unul de incendiu.
Nu s-au schimbat prea multe lucruri in atribuirea stimulentelor, multe persoane incadrandu-se in cele 17 criterii de acordare stabilite de minister. ... Ce s-a schimbat, totusi? "S-a schimbat coeficientul intre judete.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca ministrul Elena Udrea este "cea mai credibila sursa" in ceea ce priveste schimbarea guvernelor, fapt pentru care este convins ca, saptamana viitoare, premierul Emil Boc va fi schimbat din functie.
La fel ca toti colegii din UNPR, nici eu nu mi-am schimbat crezul politic si valorile, ci altii au schimbat peste noapte macazul. Regret ca partidul pentru care am muncit ani de zile s-a schimbat atat de dramatic in rau in ultima vreme", afirma senatorul intr-un comunicat de presa.
Pentru a putea sa strangi mai multi bani, trebuie sa dai drumul acolo unde s-a constatat ca lucrurile merg prost.
Corespondenta speciala de la Bruxelles Deontologilor si manipulatorilor oranj, numarand de pe catargul epavei politice numite Basescu ghilimelele lui Ponta, le-as fi recomandat sa asiste la congresul PES de la Bruxelles la interventiile punctuale ale premierului roman la dezbaterile cu liderii socialisti de partide sau guverne europene.
Clientii au fost insa din toate categoriile sociale, atat oameni simpli care au solicitat cateva milioane pe bijuterii pentru a le folosi sa cumpere cele necesare de Paste, cat si oameni cu bijuterii de valoare, care au primit cateva zeci de milioane de lei imprumut.
“Este inadmisibil sa primeasca oamenii facturi de cate 8 milioane de lei vechi. ... Datoriile acumulate de-a lungul timpului de SC TSP Ecoterm SA - societatea care se ocupa cu furnizarea energiei termice in Navodari - au dus institutia in pragul falimentului.
Investitiile in imobiliare raman profitabile pe termen lung, insa este putin probabil ca se vor mai putea face la fel de usor afaceri speculative, din care sa se obtina foarte multi bani intr-un timp relativ scurt.
"Oarecum intr-un sistem pe care eu l-am studiat ca jurist, din epoca stalinista, am fost acuzat de ceva, dupa care ramane sa dovedesc eu ca nu sunt vinovat ca i-am intrerupt eu emisiunea unui distins jurnalist, domnul Mircea Marian.
google-analytics.com